Днес ще духа до умерен вятър от север-северозапад, на места

...
Днес ще духа до умерен вятър от север-северозапад, на места
Коментари Харесай

Предупреждения за силен вятър и днес

Днес ще духа до сдържан вятър от север-северозапад, тук-там в Източна България и по долината на Струма - краткотрайно мощен от север-североизток. В тези региони са оповестени предизвестия от първа степен. Очакват се пориви напразно до 60-70 км/ч.

През деня облачността ще се раздира и понижава. По-значителна ще се задържи над Горнотракийската равнина и Югоизточна България. Максималните температури ще са сред 2 и 7 градуса, в София - към нулата.

В планините ще има слаби превалявания от сняг. Вятърът ще е сдържан до мощен от североизток и ще е много по-студено от през вчерашния ден. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 6 градуса, на 2000 метра – към минус 12 градуса.

Утре и в петък в Източна България ще остане прохладно. Ще е съвсем без превалявания, единствено в петък ще превали на обособени места в планинските региони. Утре оптималните температури ще са сред 4 и 9 градуса, в петък-малко по-високи. През почивните дни и при започване на идната седмица ще има доста слънчеви часове и дневните температури ще се покачат сензитивно.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР