Днес ще духа до умерен север-североизточен вятър и температурите навсякъде

...
Днес ще духа до умерен север-североизточен вятър и температурите навсякъде
Коментари Харесай

Захладнява, а е лято

Днес ще духа до сдържан север-североизточен вятър и температурите на всички места ще се понижат; преобладаващите оптимални ще бъдат сред 25° и 30°. Краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии и градушки ще има на доста места в източната половина от страната. Над западната половина ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините в западната половина от страната ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Над масивите от Източна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици . Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 11°.

Над Черноморието облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е постоянно забележителна и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 26°-29°. Температурата на морската вода е 24°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР