Днес ще бъде ветровито, с умерен и силен вятър от

...
Днес ще бъде ветровито, с умерен и силен вятър от
Коментари Харесай

Днес ветровито с променлива облачност. Максималните температури ще са между 13° и 18°

Днес ще бъде прохладно, с сдържан и мощен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е променлива, над Западна и Централна България намаляваща до най-вече слънчево. Над източните и планинските региони облачността ще е постоянно забележителна и тук-там там ще превалява дъжд. До вечерта преваляванията ще спрат, вятърът ще отслабва и облачността ще се раздира и понижава. Максималните температури ще са сред 13° и 18°, в София - към 13°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и на доста места ще има превалявания от дъжд, над към 1700 m - от сняг. След обяд облачността ще се раздира и понижава. Ще духа мощен северозападен вятър, който по здрач ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра - към 6°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и дъждовно. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад. Привечер вятърът ще отслабва и преваляванията ще стопират. Максималните температури ще са от 11° на север до 15° по южното крайбрежие. Температурата на морската вода е към 10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 52 мин. и залязва в 20 ч. и 3 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 11 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 20 мин. и залязва в 10 ч. и 45 мин. Фаза на луната: един ден преди последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР