Днес ще бъде слънчево, в сутрешните часове на отделни места

...
Днес ще бъде слънчево, в сутрешните часове на отделни места
Коментари Харесай

Новата седмица започва със слънчево време

Днес ще бъде слънчево, в утринните часове на обособени места в низините и към водните басейни с мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София към 23°. По-късно вечерта над източните региони ще се появи ниска облачност.
Над Черноморието ще бъде слънчево. В утринните часове тук-там ще има понижена видимост или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 19°-21°, в региона на Шабла 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Късно вечерта ще се появи ниска облачност.
В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 11°.
Във вторник над Западна и Централна България ще бъде слънчево, по-късно след обяд от запад ще стартира нарастване на облачността. В Източна сутринта ще бъде мъгливо или с ниска облачност, не са изключени и ръмежи, а след обяд ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от юг-югоизток. Минималните температури ще са сред 8° и 13°, а оптималните - сред 22° и 27°. 
През нощта против сряда и в сряда, с прекосяване на леден атмосферен фронт, на обособени места от запад на изток ще превали, а след това облачността бързо ще се раздира и понижава. Вятърът ще се ориентира от северозапад, краткотрайно ще се усили и с него температурите ще се намаляват. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР