Днес ще бъде слънчево. В по-голямата част от страната ще

...
Днес ще бъде слънчево. В по-голямата част от страната ще
Коментари Харесай

Горещо време и днес с температури между 34 и 39°

Днес ще бъде слънчево. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, единствено по Черноморието ще духа сдържан югоизточен вятър. Код жълто за рисково горещо време е в действие в съвсем цялата страна. Максималните температури ще са сред 34° и 39°, в София - към 34°.

И по Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан вятър от югоизток. Максималните температури ще са 28°-30°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините също ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. По билата ще духа до сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 27°, на 2000 метра - към 17°.

В сряда ще бъде още по-горещо, само че във вечерните часове и през нощта против четвъртък тук-там в Западна България ще превали и прегърми, по-интензивно в северозападните региони. В четвъртък оптималните температури едва ще се намалят, а превалявания и гръмотевици ще има на повече места в страната, като се изключи Източна България. В петък и събота ще е слънчево и все по-горещо.

Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР