Днес ще бъде слънчево. След обяд от северозапад облачността, средна

...
Днес ще бъде слънчево. След обяд от северозапад облачността, средна
Коментари Харесай

Днес ще е пролет, но от утре зимата се завръща

Днес ще бъде слънчево. След обяд от северозапад облачността, междинна и висока, ще стартира да се усилва

Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред минус 7° и минус 2°, оптималните – от 9° до 14°, предава

В планините ще е слънчево, само че след обяд и там ще стартира нарастване на облачността. Ще духа слаб, по билата - сдържан вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 2°, на 2000 метра - към минус 3°.

През нощта в цялата страна облачността ще се усили и в сряда ще е облачно, тук-там с валежи от дъжд. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, а оптималните - сред 6° и 11°. Вятърът в доста региони краткотрайно ще стихне, а по-късно денем ще е слаб от североизток.

През нощта против четвъртък вятърът ще се усили и с него ще нахлува по-студен въздух. През идващите дни ще остане прохладно, а температурите ще се намаляват. Ще бъде с по-често забележителна облачност и слаби превалявания. В четвъртък в планините ще превалява сняг, а в равнинната част от страната - дъжд, който със захлаждането съвсем на всички места ще премине в сняг.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР