Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Югоизточна България

...
Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Югоизточна България
Коментари Харесай

Чака ни слънчев понеделник, с максимални температури между 20° и 25°

Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Югоизточна България до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са най-вече сред 5° и 10°, в София 5°-6°. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°, малко по-ниски по Черноморието, в София 21°-22°.
 
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там ще има ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 14° и 19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
В планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 7°.
 
През идващите дни ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-североизток, в доста региони краткотрайно ще стихва. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, а дневните ще се покачват постепенно и в сряда и четвъртък оптималните ще са сред 23° и 28°, по-ниски ще остават по Черноморието. Временни нараствания на облачността ще има в четвъртък над източната половина от страната, без превалявания.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР