Днес ще бъде слънчево, късно след обяд над западните райони

...
Днес ще бъде слънчево, късно след обяд над западните райони
Коментари Харесай

Топло време днес с максимални температури между 22° и 27°

Днес ще бъде слънчево, късно след обяд над западните региони ще се появи раздрана облачност. Ще духа до сдържан югозападен вятър, който вечерта в Северозападна България ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Минимални температури - сред 7° и 12°,; оптимални - сред 22° и 27°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 18 - 24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще бъде слънчево, след пладне над масивите от Западна България ще се появи раздрана междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан, по билата и мощен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 16°, на 2000 метра - към 9°.

В неделя още сутринта тук-там в Западна България ще превали. Около и след обяд превалявания ще има и в централната и източната част от страната, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни и обилни по количество, съпроводени с гръмотевици. Вятърът от северозапад ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. Температурите доста ще се намалят, изключително в Западна България. В понеделник ще е хладно и прохладно, над Източна България ще има слаби валежи. През идващите дни ще се затопли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР