Днес ще бъде слънчево и горещо. Вятърът ще се ориентира

...
Днес ще бъде слънчево и горещо. Вятърът ще се ориентира
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква в понеделник

Днес ще бъде слънчево и горещо. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще е слаб, по Черноморието до сдържан. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 32° и 37°, по Черноморието малко по-ниски, в София - към 33°.
По Черноморието ще е слънчево. Преди обяд ще духа до сдържан североизточен вятър, след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода е 22°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 28°, на 2000 метра - към 20°.
Във вторник времето ще бъде слънчево, вятърът ще е слаб до сдържан от юг. Ще бъде доста горещо с оптимални температури сред 37° и 42°.
В сряда вятърът ще се усили, сутринта ще е доста топло с минимални температури в по-голямата част от страната сред 20° и 25°. Ще бъде най-вече слънчево, само че след обяд и през нощта против четвъртък, с прекосяване на добре изразен леден атмосферен фронт, температурите бързо и доста ще се намалят. Вятърът ще се ориентира от северозапад, от запад на изток ще се развива купесто-дъждовна облачност, тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни, ще има и градушки. В Северозападна България дневните температури ще се намалят с 5-10 градуса, а в югоизточната част от страната ще са към момента доста високи - до 42°-43°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР