Днес ще бъде слънчево и горещо. Ще духа слаб, в

...
Днес ще бъде слънчево и горещо. Ще духа слаб, в
Коментари Харесай

Опасно високи температури: 38° се очакват днес, в неделя термометърът ще достигне 40°

Днес ще бъде слънчево и горещо. Ще духа слаб, в източните региони - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 32° и 38°, в София - към 32°.

По Черноморието също ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

И в планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 20°.

През почивните дни и при започване на новата седмица времето ще е слънчево и горещо. Временни нараствания на облачността ще има в неделя и понеделник, само че единствено на обособени места в планинските и източните региони е допустимо да превали.

Ще е съвсем безшумно, единствено по Черноморието ще духа слаб, следобяд - сдържан вятър от изток-североизток. В неделя вятърът краткотрайно ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде слаб, в Северна България - сдържан.

Максималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 34° и 39°, в неделя в обособени региони на Дунавската низина и до 40°, а в понеделник и вторник ще са с 2 - 3° по-ниски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР