Днес ще бъде решено дали да бъде повдигнато обвинение на

...
Днес ще бъде решено дали да бъде повдигнато обвинение на
Коментари Харесай

Ще остане ли в ареста 72-годишният агресор, опитал се да влезе с оръжие в президентството?

Днес ще бъде решено дали да бъде повдигнато обвиняване на 72-годишния мъж, който през вчерашния ден нахлу в президентството и дали да остане в ареста-.

Припомняме, че въоръжен мъж нахлу в приемната на президентството на столичния бул. "Дондуков " 2 през вчерашния ден.

Той желал президентът Румен Радев да му обърне внимание по негов проблем, само че не споделил какъв. Около 16.30 часа е изискал среща с президента на служебния вход на президентската институция, оповестиха от НСО за "Фокус ".

Оттам оповестяват, че той се е държал нападателно. Бил е тестван и у него е било намерено оръжие. Пистолетът му е конфискуван. Мъжът е арестуван и предаден на полицията. В момента той се намира в Първо районно полицейско ръководство.

По-късно от Министерство на вътрешните работи също потвърдиха за случая. Образувано е досъдебно произвеждане, обясняват се всички условия за станалото.

По информация на "24 часа " мъжът е престъпно проявен, бил е въоръжен с револвер с два пълнителя и е посочил огнестрелното оръжие.

Според БТВ към момента не са ясни претекстовете на 72-годишния Сашко Игнатов.

Знае се обаче, че оръжието, което е носел в себе си Игнатов, е било законно притежавано. Той е от Перник, престъпно проявен. През 2004 година е бил наказан за ликвидиране при самозащита, което е станало през 2002 година при случай на бензиностанция, обвързвана с неговия бизнес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР