Днес ще бъде представен първият сингъл на поп звездата Джордж

...
Днес ще бъде представен първият сингъл на поп звездата Джордж
Коментари Харесай

Излиза първият постмортем сингъл на Джордж Майкъл

Днес ще бъде показан първият сингъл на поп звездата Джордж Майкъл след гибелта му преди съвсем година, заяви БГНЕС. Новото, неиздадено до момента парче на легендата ще направи своята премиера в ефира на BBC Radio 2, като за момента детайлностите към него остават в загадка. Единствената информация е, че то вижда бял свят с помощта на двете по-големи сестри на артиста - Мелани и Йода.

" Ще продължим да се опитваме да споделяме и да се любуваме на скъпото наследство (на Джордж), да ви носим наслада посредством извънредно красивата му музика...Възнамеряваме да публикуваме всичките планове, над които той работеше толкоз интензивно и то за вас ", написаха двете в общо изказване, оповестено на формалния уебсайт на брат им.

Вокалистът на групата Wham! и соло реализатор умря ненадейно на Коледа предходната година на 53-годишна възраст от сърдечна рецесия. По-късно източници издадоха, че преди кончината си Майкъл е готвил завръщането си на сцена с нов албум, който е трябвало да бъде пуснат на пазара тази година - 4 години след " Симфоника ". Ако слуховете са правилни, то звездата има настрана и първокласен неиздаден музикален материал за основаването на най-малко 3 други албума.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР