Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове в отделни

...
Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове в отделни
Коментари Харесай

Днес слънчево и топло. Максималните температури ще са между 16° и 21°

Днес ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове в обособени региони ще има слани. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан югозападен вятър. Дневните температури ще се покачват и оптималните ще бъдат сред 16° и 21°, малко по-ниски по Черноморието, в София - към 16°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността над масивите от Западна България. Ще духа сдържан северозападен, след обяд - югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 2°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, след обяд - до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 12°-15°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, след обяд по северното крайбрежие ще се усили до 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 24 мин. и залязва в 18 ч. и 43 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 33 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 04 мин. и изгрява в 17 ч. и 03 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР