Днес ще бъде предимно слънчево. Сутринта само в отделни котловини

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Сутринта само в отделни котловини
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 10° и 15°

Днес ще бъде най-вече слънчево. Сутринта единствено в обособени котловини видимостта ще е понижена от мъгла. След обяд от запад облачността ще стартира да се усилва. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, в София – към 10°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд от запад облачността ще стартира да се усилва. Преди обяд ще духа сдържан, по високите елементи и краткотрайно мощен северозападен вятър, само че в следобедните часове ще се ориентира от югозапад и ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 2°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в северните региони – сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 15°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 6 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 9 мин. Луната в София изгрява в 1 ч. 32 мин. и залязва в 12 ч. и 30 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР