Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива
Коментари Харесай

Очаква ни пореден горещ ден, възможни са гръмотевични бури

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в планинските региони и Лудогорието ще превали и прегърми. Ще има условия и за градушки. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток, осведомят от Национален институт по метеорология и хидрология.

Максималните температури ще бъдат в необятни граници - от 30°-32° в Североизточна България до 38° тук-там Южна България, София - към 34°.

Преди обяд над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 27°, на 2000 метра - към 19°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места по северното крайбрежие ще превали. Ще духа до сдържан вятър изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-31°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР