Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността
Коментари Харесай

Слънчево време в сряда, на места е възможно да превали, но за кратко

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд от запад облачността ще се усилва и до вечерта тук-там в планинските региони в Западна България ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток, само че до вечерта в западните региони ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София - към 26°.

В утринните часове по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 23° -26°. Температурата на морската вода ще е 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд от запад облачността ще се усилва и до вечерта в масивите в Западна България ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 12°.  В четвъртък облачността ще намалее и над по-голямата част от страната ще се откри слънчево време. Вятърът ще бъде от юг-югоизток, в Източна България – до сдържан.

В петък ще е слънчево, в утринните часове ще е съвсем безшумно и тук-там в Източна България за малко ще има ниска облачност или понижена видимост. Вятърът ще остане югоизточен, в източната половина от страната до сдържан. Температурите ще се покачат и преобладаващите оптимални в петък ще бъдат сред 27° и 32°. Минималните - сред 11° и 16°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР