Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд от северозапад на

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд от северозапад на
Коментари Харесай

Днес ще бъде слънчево, термометърът удря 34°

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд от северозапад на югоизток ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно.

Още преди обяд вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - и краткотрайно мощен. Максималните температури ще бъдат сред 29° и 34°, в София - към 29°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. Преди обяд ще духа до сдържан южен вятър, който по здрач ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максимални температури: сред 29° и 33°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Ще духа мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 15°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР