Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд на места ще

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд на места ще
Коментари Харесай

Днес ще бъде предимно слънчево

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд тук-там ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в планинските и източните региони от страната ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевична активност. Възможни са и градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°, София - 29°.

 

Преди обяд в планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в масивите от Западна България ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 16°.

Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 28-30°. Вълнението на морето ще е 1 -2 бала. Температурата на морската вода е 25-26°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР