Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква през днешния ден

Днес ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от южната четвърт и дневните температури ще се повишат; преобладаващите оптимални ще бъдат сред 18° и 23°, в София - към 18°. Късно след обяд от северозапад ще стартира ново заоблачаване, а в Северозападна България вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили. През нощта против вторник ще е прохладно и тук-там от северозапад на югоизток ще превали дъжд.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максимални температури: 20°-23°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. Късно след пладне над масивите в Западна България облачността ще стартира да се усилва. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад, който към края на деня ще се ориентира от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 12°, на 2000 метра - към 7°.
Във вторник облачността ще е променлива, съвсем без валежи; ще духа най-вече сдържан северозападен вятър и ще нахлуе още една порция студен въздух.
В сряда ще бъде много хладно за интервала. Ще остане прохладно, вятърът ще е от северозапад. Ще бъде с променлива облачност, по-често забележителна. На места ще има валежи от дъжд, а по най-високите елементи на планините ще завали сняг. Максималните температури в множеството места ще са под 20°, а минималните - под 10°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР