Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен
Коментари Харесай

Слънчево и топло в първия от почивните дни

Днес ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 19° и 24°, малко по-ниски по Черноморието.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Максималните температури ще са 16°-20°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 двойка море обич / iStock/Getty Images
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 9°.
 планина iStock/Getty Images
През идващите два дни ще доминира слънчево време , с краткотрайни нараствания на облачността, обилни в неделя в часовете към и след обяд, когато не са изключени и изолирани слаби превалявания. Вятърът ще е слаб от запад. Минималните температури ще се покачат с 3-4 градуса, а дневните ще останат без основна смяна.
 Великден яйца iStock/Getty Images
В понеделник ще бъде най-вече облачно, ще има и превалявания от дъжд , изначало в Северна България, по-късно и в южните региони. Вятърът ще е със северна съставния елемент, температурите ще стартират да се намаляват.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР