Днес ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност, която

...
Днес ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност, която
Коментари Харесай

Чака ни слънчев и топъл ден, но вечерта започва захлаждане

Днес ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност, която вечерта над Северозападна България ще се усили и вплътни, само че ще бъде без превалявания. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде слаб, в Дунавската низина до сдържан и с него ще стартира постепенно намаляване на температурите. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София - към 25°.
Над Черноморието ще бъде слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са 21°-24°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3  бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 12°.
В сряда вятърът ще е от северозапад, слаб, в Дунавската низина - до сдържан. Ще бъде най-вече слънчево и към момента с високи температури - минимални сред 8° и 13°, оптимални - сред 21° и 26°. В четвъртък от североизток ще прониква студен въздух, дневните температури ще се намалят и оптималните в по-голямата част от страната ще са към 20°. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над Източна България и планинските региони, само че единствено на обособени места там е допустимо да превали слаб дъжд. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР