Днес ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с

...
Днес ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с
Коментари Харесай

Неделя със слънце. Новата седмица ще донесе гръмотевици и валежи

Днес ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд с купеста облачност. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София - към 29°. Ще духа слаб, в Югоизточна България - сдържан североизточен вятър. Вечерта от запад ще стартира нарастване на облачността.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над южните региони и на обособени места там ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 31°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще доминира слънчево време. В следобедните часове облачността ще се усилва, само че до вечерта ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 16°.

През нощта против понеделник в доста региони от страната ще стартират превалявания гръмотевични стихии, има условия за градушки, а вятърът краткотрайно ще се усили. В понеделник в Западна България оптималните температури ще паднат до към 20°, в югоизточните региони към момента ще доближават 27°-30°. Валежи ще има и във вторник, само че към средата на седмицата вероятността понижава, а температурите още веднъж ще се покачат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР