Днес ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с

...
Днес ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с
Коментари Харесай

Предимно слънчево и температури над 30°

Днес ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че съвсем без превалявания. Вятърът ще е слаб, от североизток, в Източна България – от югоизток. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 30 и 35 градуса, в София - към 30°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от югоизток. Максималните температури ще са 26°-27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънце и в планините . Около и след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 24°, на 2000 метра - към 16°.

В събота времето ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Максималните температури ще бъдат сред 31 и 36 градуса.

В неделя и понеделник от север-северозапад ще прониква студен въздух. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици, на повече места през първия ден. Температурите ще се намалят с 4-5 градуса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР