Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 20° и 25°

Днес ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над планинските и източните региони облачността ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 20° и 25°, в София – към 21°.

Това е прогнозата за зремето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 14°, на 2000 m – към 5°.

Над Черноморието преди обяд ще е слънчево. Около и след обяд облачността ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 25°. Температурата на морската вода е 10°-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 2 мин. и залязва в 19 ч. и 58 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 56 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 32 мин. и залязва в 15 ч. и 50 мин. Фаза на луната: три дни преди новолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР