Днес ще бъде предимно слънчево, но от северозапад на югоизток

...
Днес ще бъде предимно слънчево, но от северозапад на югоизток
Коментари Харесай

Днес облачността временно ще се увеличи

Днес ще бъде най-вече слънчево, само че от северозапад на югоизток облачността краткотрайно ще се усили. Ще остане без превалявания. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София – към 25°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще бъде без превалявания. Ще духа слаб вятър, преди обяд от запад, а след обяд от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 23°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините също ще бъде най-вече слънчево. От северозапад облачността, най-вече висока, краткотрайно ще се усили. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра – към 14°.

Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, по-високо от междинното за месеца, заяви Национален институт по метеорология и хидрология, представено от Българска телеграфна агенция.

Гледайте прогнозата за време на видео на страницата на SafeNews във Фейсбук.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР