Днес ще бъде предимно слънчево и все още горещо. Ще

...
Днес ще бъде предимно слънчево и все още горещо. Ще
Коментари Харесай

Горещ и слънчев ще е първият ден от септември

Днес ще бъде най-вече слънчево и към момента горещо. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток, който след обяд ще стартира да се ориентира от северозапад, ще се усили до сдържан и с него ще прониква по-хладен въздух. В следобедните часове и до среднощ над западните региони от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Максималните температури ще са най-вече сред 34 градуса и 39 градуса, по-ниски по крайбрежието на морето, за София - 34 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието ще бъде слънчево, в утринните часове тук-там за малко ще има ниска облачност. След обяд ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и в Западна Стара планина, Витоша и Рила ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан югозападен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 28 градуса, на 2000 метра - към 21 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР