Днес ще бъде предимно слънчево и опасно горещо. Около и

...
Днес ще бъде предимно слънчево и опасно горещо. Около и
Коментари Харесай

Код оранжево утре в цялата страна

Днес ще бъде най-вече слънчево и рисково горещо.

Около и след обяд в планинските региони и в Източна България ще се развива купеста облачност и на обособени места не са изключени краткотрайни превалявания и гръмотевици. Възможни са градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 36° и 41°, в София - към 36°, по Черноморието - от 32° до 35°. Температурата на морската вода е 26° - 27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще е слънчево, само че след обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и пригърми. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 28°, на 2000 метра - към 20°.

През нощта ще е ясно и съвсем безшумно. Утре ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в Северна България, кратковременно ще превали и пригърми. Има условия за градушки. Вятърът ще е слаб до сдържан от североизток, в северозападните региони ще се ориентира от северозапад. Температурите едва ще се намалят, само че ще остане горещо и оптималните ще са сред 34° и 39°.

И през идващите дни времето ще се задържи най-вече слънчево и горещо. Температурите тук-там в низините ще доближават 38° - 40°. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. Във вторник и сряда основно над северните и планинските региони ще се развива купеста облачност, на обособени места ще превали и пригърми. Вятърът ще е слаб до сдържан от изток-североизток.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР