Днес ще бъде по-топло в сравнение с вчера, с максимални

...
Днес ще бъде по-топло в сравнение с вчера, с максимални
Коментари Харесай

Горещо време днес, от утре захлаждане

Днес ще бъде по-топло спрямо през вчерашния ден, с оптимални температури сред 30° и 35°. От запад облачността ще се усилва и след обяд над западните региони ще бъде най-вече купеста и купесто-дъждовна. На места там ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа слаб южен вятър, който по здрач последователно ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили.

По Черноморието ще доминира слънчево време. И там облачността ще се усилва и до вечерта на обособени места ще превали. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са към 25°-27°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините облачността ще се усилва и след обяд в масивите от Западна България ще е купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан западен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад и ще се усилва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 15°.

През нощта против събота преваляванията ще продължат и ще обзет и източните региони. През почивните дни ще стартира захлаждане, ще бъде прохладно и по-често облачно. На места ще превали, в обособени региони и ще прегърми. През новата седмица захлаждането и преваляванията ще продължат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР