Днес ще бъде облачно, с валежи от дъжд, а в

...
Днес ще бъде облачно, с валежи от дъжд, а в
Коментари Харесай

Дъждовен 14 февруари

Днес ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, а в Източните Родопи и в източните региони на Горнотракийската равнина е допустимо и да прегърми. Дъждът в Западна България ще минава в сняг, само че още преди обяд преваляванията там ще стартират да стопират. През нощта и в източните региони ще спре да вали. Облачността от югозапад ще стартира да се раздира. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър, който ще стартира да се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са сред 4 и 9 градуса, в крайните южни региони до 10-11 градуса.

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг. Следобед ще спре да вали и облачността ще се раздра. Ще духа сдържан и мощен юг-югозападен вятър, който денем ще се ориентира от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 2 градуса, на 2000 метра – към минус 4 градуса.

Утре облачността ще се задържи най-вече забележителна. На места в южните региони ще превали слаб сняг. Минималните температури ще са сред минус 4 и плюс 1 градус, а оптималните - сред 5 и 10. В петък ще има повече слънчеви часове и ще бъде по-топло. През почивните дни облачността ще се усили и температурите ще се намалят. В неделя и при започване на идната седмица тук-там в Западна България ще има слаби валежи от сняг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР