Днес ще бъде националният протест, подкрепящ. В 18:00 часа протестиращи

...
Днес ще бъде националният протест, подкрепящ. В 18:00 часа протестиращи
Коментари Харесай

В подкрепа на Дебора: Организират се протести в цялата страна

Днес ще бъде националният митинг , подкрепящ. В 18:00 часа протестиращи ще се съберат пред правосъдните покои на над 20 града .

Първият митинг беше плануван за Стара Загора , а по-късно към листата лавинообразно започнаха да се включват още градове . За София е плануван народен митинг. Същевременно от „ Организация за протекция на българските жители “ /ОЗБГ/ провеждат.

Протести. Снимка: Фейсбук

Припомняме, че за тежкото закононарушение стана ясно на 28 юли. 18-годишното момиче е било нападнато в дома си от приятеля си и нарязано повече от 20 пъти по тялото и лицето . Медиците са създали повече от 400 шева, с цел да обработят раните ѝ.

Според уредниците би трябвало да има промяна в законите , която да подсигурява, че насилниците ще бъдат осъдени , а жертвите им – закриляни .

Хората са възмутени и от решението на арбитър Татяна Гьонева Коева да пусне насилника, откакто пострадванията на младата жена бяха избрани като лека телесна щета.

Вчера Георги Николаев беше задържан отново по обвиняване в опасност за ликвидиране, откакто бяха открити известия от него с текст „ напряко те умъртвявам “ , написани ден преди офанзивата.

Предстоят нови експертизи на пострадванията и психически портрет на насилника.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР