Днес Северин Красимиров ще се изправи пред окръжния съд в

...
Днес Северин Красимиров ще се изправи пред окръжния съд в
Коментари Харесай

Първи кадри на мястото, където Северин е заровил ключовото доказателство, че той е убиецът на Виктория

Днес Северин Красимиров ще се изправи пред окръжния съд в Русе. Междувременно през вчерашния ден той разкри пред проверяващи къде тъкмо е скрил телефона на Виктория Маринова след убийството ѝ и по този начин самичък се прецакал, издавайки къде е основното доказателство за осъщественото от него брутално закононарушение, написа Блиц.

``
реклама

Показанията му обаче може да нямат тежест, в случай че не са дадени пред арбитър. В този случай той би трябвало да повтори думите си или те не могат да бъдат зачетени. 

Северин признал, че откакто се изгаврил с журналистката побегнал. Той минал надолу по утъпкана пътека.



В нейния край той решил да изключи и да зарови телефона на жертвата, с цел да не бъде открит от управляващите. 





До момента проверяващите споделят, че всички доказателства обвързват Северин с тежкото закононарушение. Повече от 4 часа е траял разпитът му четвъртък. След като шестима души отказали да поемат отбраната му, то последният запитан бил Иван Дойнов. Той нямал право да откаже да пази Северин. 

Към момента Красимиров признава обстоятелствата по действието.

Стана ясно, че той е настанен в килия отговаряща на европейските условия. Ако тя обаче е по-малка от 4 кв. метра и няма личен хигиеничен възел, то Красимиров може да осъди България за нарушение на човешките му права. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР