Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби.

...
Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби.
Коментари Харесай

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби

Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Денят е обвързван с намаление на виталната Ви интензивност и през днешния ден няма да сте по този начин енергични, само че пък ще сте по-сговорчиви от нормално. Ще съумеете да оправите някакви отдавнашни различия, съвсем без да преживявате, че се постанова да вършиме отстъпки. Не са изключени непредвидени предложения и оферти за присъединяване в всемирски мериориятия – не се отхвърляйте от тях, в случай че желаете да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за промяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.
Телец
Има възможност Вашия персонален живот през днешния ден да бъде ознаменуван с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни сътрудник, който не се е свързвал с Вас от много време и по този начин сте се били затъжили за него… Авездите Ви предлагат, да се срещнете с него през днешния ден, и да прекарате дружно няколко приятни часа, надалеч от уличната суетност.
Близнаци
Денят ще стартира по не най-хубавия метод: или ще зародят компликации в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи повратен миг. Благодарение на сполучливото стичане на събитията, ще можете да контролирате обстановката, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сърпрайзи са вероятни през втората половина на деня. Може да дойдат положителни вести или да се появят благоприятни условия да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже обвързван с взимане на значими (и верни) решения, свързани с работа и кариера.
Рак
Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.
Лъв
Препоръката на звездите за през днешния ден е, да обърнете внимание през днешния ден на тостовете, които той ще подвига по време на празненството. Именно те ще покажат, до какъв брой фино той усеща настроението на вашите общи другари, какво му би трябвало от живота и до какъв брой той е самобитна персона.
Дева
Не единствено че обмисляте всичко, а и дейностите Ви са дълбокомислени. Представяте си, по какъв начин би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате незадълбочено. Бихте желали още по-дълбоко схващане от средата, която населявате. Заемете се с това – днешният ден е доста подобаващ.
Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока… Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
Стрелец
Представителите на Вашия знак са привличани от непознатите култури и нации, както и от далечните страни. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места, които Ви харесват. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък да извършите някоя непредвидена аудиенция, безусловно се възползвайте от това. А може да се опитате съвсем на веднъж да извършите и всичките три неща….
Козирог
Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.
Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
Риби
Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР