Днес се видя особено ясно, това, което се знаеше от

...
Днес се видя особено ясно, това, което се знаеше от
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: Това правителство се крепи само на интерес и разпределяне на порции

Днес се видя изключително ясно, това, което се знаеше през цялото време – че това държавно управление се крепи единствено и само на интереса и битката за разпределение на съответните порции от властта. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

По думите му свалянето на едно държавно управление постоянно е триумф за опозицията, а това държавно управление единствено желае да бъде свалено. Самите ръководещи не могат да дадат отговор на въпроса поддържат ли държавното управление или не, сподели още той.
Правителството се държи по безусловно несъответстващ метод, в това число и по тематиката с дерогацията. Най-смешното е, че там и двете страни прелестно знаят каква е изгодата от тази дерогация, само че и двете страни се пробват да създадат по този начин, че контрата да остане в отсрещната страна.
Според него не е нужно човек да е специалист по тематиката, с цел да знае, че когато евтиният приток на суровина свърши, това ще се отрази на цената на крайния консуматор.

Целия диалог вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР