Днес се въоръжете с няколко желания и приятна компания, с

...
Днес се въоръжете с няколко желания и приятна компания, с
Коментари Харесай

Ще валят звезди - тази вечер се сбъдват всичките ни желания!

Днес се въоръжете с няколко стремежи и приятна компания, с която да наблюдавате падащия метеоритен дъжд.

Хващайте лист и химикал и започвайте да мислите и да пишете своите стремежи, тъй като още от древността се счита, че падащите звезди сбъдват най-съкровените ни фантазии.

Това ще бъде най-светлият метеорен дъжд, който носи със себе си мощна сила, която можем да "използваме " в наша изгода. Защото желанията не са единствено част от нас самите, те са част от това, което чува Вселената.

Всяка година към средата на август Земята минава около остатъците от кометата Суифт-Тътъл. Когато отломките от нея навлязат в атмосферата на Земята, те изгарят и оставят опашки от светлина - "падащи звезди ". Тъй като от Земята метеорите наподобяват като че ли идват от съзвездието Персей, се назовават Персеиди.

 Thinkstock

Най-доброто време за наблюдаване (и пожелаване) е както довечера - нощта на 11 против 12 август, по този начин и на следващия ден, в нощта на 12 против 13 август. Днес е началото на звездния дъжд, а до 20:00 ч. на 12 август ще доближи най-пиков стадий.

Въпреки това падащи звезди има до края на месеца, въпреки и по-малко на брой.

Метеорен дъжд може да се следи в ясно небе, а този - даже и денем.

Хайде, намислете желанията си! Всичко може да стане действителност, в случай че имаме вяра задоволително мощно в него. Е, няколко падащи звезди няма да навредят, нали? Дори считаме, че ще оказват помощ за сбъдването на най-съкровените ни фантазии.
За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК За вашия дневен, седмичен и месечен хороскоп, направен персонално от професионалните ни астролози, изтеглете нашето мобилно приложение ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР