Днес се случи нещо невероятно. Понеже дъщеря ми беше с

...
Днес се случи нещо невероятно. Понеже дъщеря ми беше с
Коментари Харесай

Това Е Прекалено! Баща С Тежко Болно Детенце Се Качи На Такси В София, Последва Кошмарът На Живота Му!

" Днес се случи нещо необикновено. Понеже щерка ми беше с 39,0 градуса и трябваше незабавно да хвана такси и да се изстрелям към персоналният доктор. Поръчах от maxim, пристигна бързо, качих е се с детенце и тръгнахме. След към 200метра щерка ми се изкашля, водача сподели " Ооо тя е болна в този момент ще ме болести ", след което продължи да разяснява " аз да не съм кола за спешна помощ ", " трябваше да напишете в приложението, че сте заболели ", какъв брой неуместно.

След което не знам по какъв начин му даде съвест да каже, " слизайте от колата " лудо отби и ни изхвърли. Онемях и не знаех по какъв начин да отвръщам с 4-годишно дете в ръцете изнемощяло от високата температура!!! След което направих инспекция на автомобила и се оказа, че нелегално се подвизава като водач на 91280,а компанията maxim не дава отговор за случилото се.

Единственото, което мога да направя е да пусна тъжба в Министерство на вътрешните работи и да му изпратят финансова полиция, което мен не ме удовлетворява чисто морално значение и дискриминиращо държание. Моля за съответна помощ! Искам правдивост! "

Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР