Днес се случи нещо недопустимо и аз като юрист няма

...
Днес се случи нещо недопустимо и аз като юрист няма
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Нямаме притеснения от наследството на ГЕРБ в София, напротив – имаме с какво да се гордеем

Днес се случи нещо неприемливо и аз като правист няма по какъв начин да не се възмутя. В предизборната акция се включи настоящ министър, който намерено агитираше за един от претендентите за кмет на столицата. Васил Терзиев пък отхвърли обстоятелствата. Това съобщи Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска, втори в листата на общинските съветници на ГЕРБ- за София в предаването „ Панорама ” по Българска национална телевизия.

Той напомни, че София и всички останали общини не са получиха нито лев в допълнение финансиране за градския си превоз поради Коронавирус рецесията и рецесията с горивата по предложение на кабинета „ Петков ”. Когато към този момент Политическа партия нямаше болшинство в Народното събрание и без поддръжка  на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия, бяха гласувани първите обезщетения за общините, в това число и за София от 74 млн. лева Вашата партия не внесе такова предложение, не ни поддържа. Проектът за метрото за Слатина беше извключен от Плана за възобновяване. Изключително подмолно е в този момент да настояват, че тяхното държавно управление е подкрепило тези ограничения, заключи той.

„ Изборите са по тази причина, с цел да могат жителите да преценяват кои са по-подготвени и кои са виновните хора, които могат да решат проблемите им ”, акцентира Георгиев.

„ Г-жа Фандъкова е избирана 4 пъти от жителите на София. 42 км. метро, което преобразява транспортната инфраструктура, ремонтира булеварди - неща, които са чакани с години от хората. Ние нямаме терзания от наследството на в София, в противен случай – имаме с какво да се гордеем. Има дефицити, които ще отстраним. Направихме цифрова гражданска война в градския превоз на София – пенсионирахме хартиеното билетче. В резултат на това 70 000 жители към този момент не тичат да търсят къде да си купят билетче, а заплащат с банкова карта ”, разгласи още Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР