Днес се събрахме хиляди, за да отбележим Първи май и

...
Днес се събрахме хиляди, за да отбележим Първи май и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към ГЕРБ: В България е имало Турско робство и Руско-турско освободителна война! Не подменяйте историята и изборите

" Днес се събрахме хиляди, с цел да отбележим Първи май и да дадем началото на предизборната акция на " Българска социалистическа партия за България ". Събра ни предишното, в което милиони служащи от целия свят на този ден излизат на улицата, с цел да търсят правото си на 8-часов работен ден и заслужено възнаграждение.

``
реклама

Събра ни и сегашното, тъй като през днешния ден, в 21-ви век, в България има бели плебеи на труда. Събра ни желанието за смяна и правдивост в този момент! "

Това написа във Facebook профила си Корнелия Нинова и пусна видео. 

 



По-рано тя написа във Facebook:

" Варна, Бургас, Благоевград, Враца, Стара Загора, Ловеч и Плевен, Смолян и София, добре пристигнали!

Честит да ни е 1 май - Международният ден на труда! Честита да ни е годишнината от Априлското въстание. Въстание на българския дух и на любовта към независимост на българския народ. Днес, тук сме хиляди и още хиляди ни гледат и слушат в България и чужбина. Събра ни предишното, в което милиони служащи от целия свят на този ден излизат на улицата, с цел да търсят правото си на 8-часов работен ден и заслужено възнаграждение. Събра ни и сегашното, тъй като през днешния ден, в 21-ви век, в България има бели плебеи на труда. Днес, в 21-ви век, в България има десетки хиляди работещи небогати. Но най-много ни събра бъдещето. Общата ни воля да променим това. Защото днес- учители, земеделци, дребен бизнес, монтьори, механици, миньори, учени живеят зле.

Над един милион и половина българи живеят под прага на беднотия от 340 лв., а 10 индивида от властта си направиха първокласни къщи за посетители, издигнати с наши пари, откраднаха ги от нас. Семействата на заболели в Ямбол ги качват на ръце до третия етаж на болничното заведение, само че Цветанов го качва персонален асансьор непосредствено в лъскавия му хол. Били основали нов стандарт за морал в политиката – подават оставки. Подават оставки, остават с жилища. Апартаментен морал. 10 години ГЕРБ основават модел, в който властта и парите победиха закона. Модел, в който едноличният режим на Борисов унищожи институциите. Алчността заличи справедливостта. Бездушието умъртви солидарността, задкулисието унищожи истината. Паралелната страна завзе същинската.

Сигурно помните " Приказка за стълбата " на Смирненски. Те не по стълба се качиха, с асансьори излетяха. Там, от високото, виждат, че народът живее добре, в благополучие и е благополучен. Подмяна. Подменят истината за живота ни- замяна на обстоятелствата, на учебниците, на паметта, на историята ни, на българщината. И през вчерашния ден, в навечерието на годишнината от Априлското въстание, някой ни убеждаваше, че нямало турско иго. В България е имало турско иго и Руско-турска Освободителна война, уважаеми ръководещи. Не променяйте историята на българина. Подменят всичко, ще се опитат да подменят и изборите, да ви купят, да ви сплашат, да манипулира резултата. Единственият метод да ги спрем е всеобщо, всички да излезем и да гласуваме на 26-ти май.

Знаем, че мнозина от вас не имат вяра в европейските избори. Далечни са им, непознати са им. Някои мислят, че изпращаме там високо платени служители. Зависи от нас - какви хора ще изберем. Други мислят, че Европа не може да усъвършенства приходите ни. Може, в случай че нашите хора се преборят за минимална европейска заплата и пенсия. Смятате, че Европа не може да помогне на децата ви да не отпътуват. Може, в случай че се преборим за младежката гаранция, за културния чек, за обучение и работа на младежите. Отчаяни сте, че няма правдивост и правораздаване. Може и да има. Може да има и в Европа, в случай че създадем европейска прокуратура и подкрепим госпожа Кьовеши за основен прокурор. Ето за какво, 26-ти е извънредно значима дата. Правителството на ГЕРБ, Оперативна програма и Движение за права и свободи ни отдалечават всеки ден от това, за което ви приказвам – за нашите български и европейски полезности. ГЕРБ избраха слоган - " Европа ни чува ". Да тя ги чу, само че и ги видя. И им отговори – няма да бъдем признати скоро в Шенген, даже по въздух и вода, както обещаваше Борисов. Няма да бъде свалено наблюдението върху правосъдната система, тъй като не е ефикасна. " Граждани за европейско развиване на България " ни лишават европейското бъдеще всеки ден. Затова можем да спрем подмяната и безперспективността. Можем да създадем смяната – на 26-ти. Но да създадем смяна и тук, в България. Победата ни над ГЕРБ ще значи връщане на държавността, върховенството на закона и правораздаване еднообразно за всички, стопанска система и произвеждане, съдържателно обучение, налично опазване на здравето, почтени приходи. Ние почитаме всички партии, почитаме свободния избор на всеки българин, само че дано си кажем истината - единствената партия, която може да победи ГЕРБ на тези избори и да постави началото на смяната в България, е Българска социалистическа партия.

Скъпи сънародници,

Ако желаете тази смяна да стартира, подкрепете ни на 26-ти май с бюлетина номер 18. Ние не сме идеални, знаем го. Но три години се борим против модела на прехода, против статуквото и задкулисието. Не съумяха да ни купят с постове, не съумяха да ни купят с пари. Искаме да продължим и знаем по какъв начин да подредим страната. Нека се съберем почтени и почтени българи – да не разрешаваме да ни разделят и владеят поотделно. Нека дружно, на 26-ти, да си върнем назад достолепието на народ, който е бил люлка на европейската цивилизация. Да си отвоюваме свободата от политико-олигархичния октопод, който е задушил страната и фамилиите ни. Всичко е във вашите ръце. Не се опасявайте, вдигнете глава и вярвайте в себе си - вярвайте, че сте мощ. Покажете я на 26 май. Гласувайте за правдивост - в този момент! Победа!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  2 crazy frog (преди 3 минути) Рейтинг: 449 | Одобрение: 89 Да живее! Ние ще победим! alibaba.comкараибрахим  0  1 n eXu s (преди 6 минути) Рейтинг: 29626 | Одобрение: -29244 Да, сътрудник! Защо на Деня на труда се почива? Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM  1  2 milan_gl (преди 18 минути) Рейтинг: 1840 | Одобрение: 125 А къде е националният трибун е секс знак на аленият електорат. Емблематичната Мая Суполова! Сливенска развратница и юрист. Май у чужбинско прескочи Майчето да си пече плоските цици на някой турски курорт? Ами денят на труда бе Майче за какво по този начин. Да го духат пролетарийте викаш! И аз по този начин  2  2 Darth_Revan (преди 18 минути) Рейтинг: 4244 | Одобрение: 1504 Дърта пастърма! https://www.youtube.com/channel/UCsgKzIyHP7LsdxaafT2LMxAhttps://www.youtube.com/channel/UCsgKzIyHP7LsdxaafT2LMxA  1  2 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 21 минути) Рейтинг: 4755 | Одобрение: -5065 Че прекрасен ден да си направиш акцията. Евала. Откачени комуняги. Шибания празник отново е ваша комунистическа прищявка. Няма такова животно дневно "на труда " да се почива. Ебати иронията. ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ.Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР