Днес се роди тройната коалиция ГЕРБ - СДС, ПП -

...
Днес се роди тройната коалиция ГЕРБ - СДС, ПП -
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за кабинета Денков: Това ще бъде много антисоциално и антинародно правителство

Днес се роди тройната коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, Политическа партия - Демократична България и Движение за права и свободи. 

 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Лице в лице " по БТВ.

 

Това не е държавно управление за решение на проблемите на хората, нарекохме го държавно управление на имунитетите. Христо Иванов се върна в политиката с една лодка на Росенец, през днешния ден се прегърна с Движение за права и свободи, уточни Нинова.

 

Това ще бъде доста антисоциално и антинародно държавно управление, счита Нинова. С 3% недостиг ще има заледяване на заплати и приходи, безапелационна е водачът на Българска социалистическа партия.

 

Не сме обещавали на Борисов поддръжка, сподели Нинова в отговор на въпрос. И съобщи, че за пръв път чува, че Гроздан Караджов от Има Такъв Народ е щял да бъде министър.

В коридорите на Народното събрание след гласуването на кабинета водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че в случай че Нинова не се е длъпнала, е щяло да има държавно управление още с първия мандат. И уточни, че Гроздан Караджов е щял да бъде министър. После добави многозначително: " Да не си разтварям устата...! "

 

Нинова сподели, че не се е " дръпнала " след изказването на основния прокурор Иван Гешев. И напомни, че " Гешев е пазил тях ".

 

Лидерът на Българска социалистическа партия остро подлага на критика президента Румен Радев и още веднъж го назова " татко на хаоса ", както по-рано в Народното събрание. Обвини го, че прави кметска партия.

 

Според нея освобождението на всички зам.-министри значи блокаж на работата на държавното управление. Радев не може да е опция след тези две години, той е част от казуса, счита Корнелия Нинова.

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР