Днес се разделяме с двама достойни летци, които посветиха живота

...
Днес се разделяме с двама достойни летци, които посветиха живота
Коментари Харесай

Радев: Разделяме се с двама достойни летци, които посветиха живота си на военната авиация

„ Днес се разделяме с двама почтени летци, които посветиха живота си на българската военна авиация. Искам да изразя съболезнования и съпричастност към болката на фамилията, околните и сътрудниците им ", това съобщи в авиобазата в Долна Митрополия президентът Румен Радев на поклонението на двамата починали водачи - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин. 

Държавният глава още един път прикани да се спре със спекулациите тежкия случай с летците ни, преди способената комисия да е завършила своята работа и да станат ясни действителните обстоятелства.

" Има ясно назначена комисия с ясни отговорности и съм уверена, че тази комисия и прокуратурата ще извършат всички нужни дейности, тъй че да имаме обективно следствие на този случай ", сподели още Радев. 

" Искам да прикани да има повече внимание към българските Военновъздушни сили (ВВС) и към българската войска, да има една осъзната, регулярна държавническа поддръжка, а не политически спекулации по насила вследствие на избори или произшествия ", сподели още президентът.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР