Днес се проведе среща между групата на Обединени патриоти и

...
Днес се проведе среща между групата на Обединени патриоти и
Коментари Харесай

ОП и Красимир Вълчев се заемат с управленските приоритети в образованието

Днес се организира среща сред групата на Обединени патриоти и министъра на образованието Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 по отношение на значими тематики, които са предпочитани.

"Говорихме за проблемите на предучилищното обучение, за нашето предпочитание да бъдат обхванати 3 и 4-годишните деца с уговорката да се поемат таксите им за обучение. Коментирахме тематиките родинознание и военно образование. Мисля, че за всичко намерихме общ език. Продължаваме в едно положително движение да изпълняваме управническите цели ", сподели пред публицисти съпредседателят на ПГ „ Обединени патриоти “ и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов след срещата.

Стипендия от 100 лв. месечно за студентите, приключили учебно заведение с високи резултати на държавните изпити

"Изпълняваме обща стратегия – като стартираме с подготовката на 3 и 4-годишните деца – планувани 10 млн. за вдишване на таксите на 4-годишните деца. През последната година и половина посетих доста детски градини, в които на 100% са деца от така наречен уязвими групи. Това, което видях там, е, че сигурно се удостоверява тезата, че посещаването на детски градини е от изключителна значимост за тези хора. В детската градина ги учат на български, учат ги на обикновени хигиенични привички, социализират ги ", безапелационен бе министър Вълчев.

България и още 34 страни ще се борят дружно с всички форми на расизъм и дискриминация

"Поддържането на националната еднаквост в никакъв случай не е преставало да бъде цел на просветителната система. Това не става единствено с предмета „ Човек и общество “, то става посредством предмета история, литература, география и така нататък Говорихме си за спомагателни предмети – военно обучение – не в смисъла на военно дело, а гражданска отбрана, предварителна защита при тероризъм, реакция при бедствия и повреди. Децата би трябвало да бъдат готови. Не приказваме за военно образование в неговия обичаен смисъл, ще бъде съчетано със спорт, занимания по ползи ", сподели министър Вълчев по предлагането на патриотите за вкарване в просветителната система на предмета „ Военно образование “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР