Днес се проведе пресконференция на Възраждане“ в град Хасково. На

...
Днес се проведе пресконференция на Възраждане“ в град Хасково. На
Коментари Харесай

Възраждане представи листата си в 29 МИР Хасково

Днес се организира конференция на „ Възраждане “ в град Хасково. На нея участваха доктор Костадин Костадинов, ръководител на „ Възраждане “, и инж. Георги Георгиев – лидер на листата на „ Възраждане “ в 29 МИР Хасково.

Листата се състои от 16 претенденти за народни представители. Средната им възраст е 45 година Най-младият претендент е на 27, най-възрастният на 60 година

Водач на листата е инж. Георги Георгиев. Той е приключил Химико-технологичен и металургичен университет, гр. София, компетентност „ Стъкло, керамика и свързващи субстанции “. Има специализация по Технология на неорганичните субстанции от Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ – гр. Бургас. Инж. Георгиев беше част от ПГ на „ Възраждане “ в 47-то Народно заседание. На второ място е Венета Стоянова – студент. Изучава „ История “ в Пловдивски университет. Към сегашния миг работи в областта на търговията, Председател е на структурата на „ Възраждане “ в гр. Димитровград. Трети е Ясен Колев – приключил е „ Европеистика “, развива се професионално в областта на маркетинга и продажбите. Председател е на структурата на „ Възраждане “ в Хасково. Четвърти е Даниел Леков. Той е бизнесмен в областта на производството на строителни материали. Председател е на структурата на „ Възраждане “ в гр. Харманли. На пето място е Красимира Христова – приключила е „ Педагогика “, работи като преподавател. Тя е секретар на структурата на „ Възраждане “ в гр. Хасково. Шеста е Росица Христозова, по специалност е счетоводител. Секретар е на структурата на „ Възраждане “ в гр, Харманли. На седмо място е Даниел Иванов, който е зам.председател на структурата на „ Възраждане “ в гр. Димитровград. Осмото място е за Атанас Кръстев – приключил е „ Предприемачество “ и понастоящем е зам. ръководител на структурата на „ Възраждане “ в Хасково.

Девета е Пепа Василева – приключила е компетентност „ Агроном растителна отбрана “, представител е на „ Движение Българско Семейство “. Десетият претендент е Марин Филипов – приключил е компетентност „ Агроном растителна отбрана “, секретар е на структурата на „ Възраждане–Димитровград ". На единадесето място е Тихомир Трендафилов. Управител е на Едноличен търговец “Трендафилов 78 “, занимава се с пчеларство, член е на управителния съвет на ловно-рибарско съдружие „ Сокол “ – гр. Харманли, ръководител на ловна тайфа с. Черна могила, зам. ръководител на " Възраждане – Харманли ". Дванадесети е Райчо Петков – пенсионер, има професионален опит в строителството, член на " Възраждане – Димитровград ". На тринадесето място е Тодор Тодоров – развива се в областта на автомобилната индустрия, зам. ръководител на структурата на „ Възраждане “ в Маджарово. Четиринадесети -Пламен Челебиев –завършил е „ Стопанско ръководство “, притежател на частен бизнес. На петнадесето място е Димитър Димитров. Той е бизнесмен, ръководител на " Възраждане – Маджарово ". На шестнадесето място - Марияна Иванова – приключила е „ Счетоводство и надзор “, развива се професионално в областта на застраховането.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР