Днес се проведе последната битка за територия в първия сезон

...
Днес се проведе последната битка за територия в първия сезон
Коментари Харесай

Славяни са последното племе, което ще спи в лукса на „Игри на волята“

Днес се организира последната борба за територия в първия сезон на „ Игри на волята: България “. В нея двете останали племена Траки и Славяни, трябваше да освободят над 200 килограмови змии, завързани за дънери във водата. След това трябваше да ги пренесат през трасето с трудности и да слагат на дървени платформи. В корема на змиите имаше цифри от код, който отключваше кръгове, които хвърляйки по гребла трябваше да изпишат думата победа. Славяни бяха по бързи в развързването, само че Траки ги догониха в преместването по трасето и по този начин двете племена започнаха дружно да хвърлят кръговете. В последна сметка Веско се оказа най-точният стрелец и Славяни завоюваха борбата и по този метод ще са последното племе в шоуто, което ще населява първокласната вила.

Траки не бяха удовлетворени от загубата, а Юлиян хвърли виновността върху близначките. Според него те не е трябвало да трансформират тактиката в последния миг и той е бил по подобаващ за първия стадий от играта. Елена и Стефания обаче са на мнение, че би трябвало да се научат да са племе и когато губят, а освен когато печелят и не са съгласни с обвиняванията на учителя.
 Игри на волята
Славяни бяха извънредно удовлетворени от успеха си, само че мъжете незабавно започнаха да вършат проекти за борбата на следващия ден, тъй като за тях това ще е най-важната борба за седмицата. Tя ще даде стратегическо преимущество на един от двата лагера в племето. Капитанът ще има правото да избере какъв да е номинираният при възможна загуба, а сега те са двама мъже на две дами и е несъмнено, че гласовете ще са равни.

На вечеря обаче Томас показа с останалите, че това е седмицата, в която би трябвало да се предлагат мощните играчи и това накара Радостина и Ана Мария да се замислят дали не е пристигнал моментът да го привлекат към тях и да предлагат Веско. Дали тази тактика на дамите ще проработи, ще разберем в идващите епизоди.
 Игри на волята
Вторник вечер следва основната капитанска борба и за двете племена. И в случай че при Славяни е ясно, че който е капитан ще дефинира ориста в племето, то при Траки обстановката е друга и там не е ясно дали някой въобще желае да е капитан. Кои в последна сметка ще са капитаните, каква ще е борбата, кой ще я завоюва и от какви награди ще би трябвало да избира, ще разберем на следващия ден вечер от 21:00 ч. по NOVA.
 Игри на волята
Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР