Днес се проведе поредното заседание по делото за убийството на

...
Днес се проведе поредното заседание по делото за убийството на
Коментари Харесай

Братът на убитата Евгения: Мъжът й е психопат, който я тормозеше

Днес се организира следващото съвещание по делото за убийството на 33-годишната Евгения Владимирова ,съпругът й - Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров в съучастие.

Софийският градски съд изслуша брата на убитата - Николай Чорбанов, който дефинира мъжът й като нерешителен човек и умопобъркан, която я е тормозил, заяви Българска национална телевизия. По думите му Орлин Владимиров е невъзмутим палач, който не е обичал детето си, щом го оставил без майка. За Пламен Владимиров Чобанов сподели, че той е пияч и поради това бил предварително пенсиониран от ДАНС.

Разпитан бе и Габриел Димитров, с който Евгения имала интимни връзки по време на брака си. По думите му двамата са се срещали един-два пъти седмично на разнообразни места, а убитата е споделяла свои съмнения, че брачният партньор ѝ я следи.

Съдебното съвещание и през днешния ден стартира с митинг на фамилията и околните на Евгения, които упорстват за правдивост и доживотни присъди без право на подмяна за двамата подсъдими .

Припомняме, от 13 октомври 2021 година, а по-късно тялото й бе намерено в куфар във водоем в Перник. Орлин Владимиров поддържаше версията, че брачната половинка му е отишла на фитнес, след което трябвало да се види с приятелки, само че по този начин и не се появила на срещата. Мъжът взе присъединяване и в издирването на Евгения, чието
 Свидетели с разнопосочни показания: Заради пари или ревнивост е убита Евгения Владимирова?
Свидетели с разнопосочни показания: Заради пари или ревнивост е убита Евгения Владимирова?

Обвиняеми за убийството на Евгения са нейният брачен партньор и свекър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР