Днес се проведе първото издание на т.нар. Netflix Slam, като

...
Днес се проведе първото издание на т.нар. Netflix Slam, като
Коментари Харесай

Хубаво е, че няма да се изправям много пъти срещу него - Надал се пошегува с Алкарас след Netflix Slam

Днес се организира първото издание на така наречен " Netflix Slam ", като основните герои в този показателен мач бяха самите Рафаел Надал и Карлос Алкарас. Двамата направиха същинско шоу, като младостта надделя над опита с 3:6, 6:4, 14:12, като по-късно не пропуснаха да показват почитание посред им, подправено с известна доза комизъм.

Ето какво сподели Матадора за международния номер 2 и за неговите качества:

" Хубаво е, че като състезател няма да се изправям доста пъти против него. Като почитател се надявам и ще се веселя да го виждам още доста години. Той е огромно предизвикателство. Ние сме от изцяло разнообразни генерации. В Испания би трябвало да сме доста щастливи, че идва някой като Карлитос. Той е необикновен състезател - единствено на 20 години, а към този момент е спечелил два шампионата от Големия шлем, както и още няколко огромни шампионата ".

20-годишният гений също засипа с похвали 22-кратния " мейджър " първенец:

" Беше необикновено. Да играя против Рафа е в действителност особено възприятие за мен. Той има борбен дух, постоянно се бори за всяка топка u тича към всеки ъгъл на корта. Имах няколко мачбола пред себе си, преди да го печеля. Той удря необикновено. Това е нещо, което се пробвам да запазя в моята игра, този нрав, който има, да намира решение, когато нещата не вървят всякога. "

Следващият шампионат за тях ще е Индиън Уелс, като и за двамата това ще е първи шампионат след травма. Напомняме, че Надал бе заставен да се отдръпна в третия сет в дуела си против Джордан Томпсън в шампионата в Бризбейн и по този начин пропусна Аустрелиън Оупън, а Алкарас получи травма в шампионата в Рио, заради което не съумя да отбрани купата си в бразилската столица, само че ще има за задача да го направи в първия Мастърс шампионат за годината.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР