Днес се проведе областна конференция на ВМРО – гр. София.

...
Днес се проведе областна конференция на ВМРО – гр. София.
Коментари Харесай

Категорична подкрепа за Ангел Джамбазки да бъде водач на листата за евроизборите

Днес се организира регионална конференция на Вътрешна македонска революционна организация – гр. София. На събитието присъстващите от региона гласоподаваха предлагането на Областния комитет на София кандидатурите за евровота. За лидер на листата бе препоръчан Ангел Джамбазки. За втори и трети бяха препоръчани общинският консултант Карлос Контрера и ръководителят на градската организация на Вътрешна македонска революционна организация – София – Владимир Митов.

Всички се съгласиха с препоръчаните кандидатури. На конференцията общинският консултант в СОС и ръководител на групата „ Патриоти за София – Вътрешна македонска революционна организация и Атака “ Карлос Контрера сподели следното: На финала сме на два мандата – единият в Екологичен потенциал, другият в локалната власт. Имаме опцията да се похвалим с реализация на основна част от нашата стратегия. Всеобщо е мнението, че европейските избори не били значими за нас и че нищо не се решавало от тях. Само ще Ви напомня, че Пакетът Макрон има директна връзка със протичащото се във вашия квартал, има отношение с транспортния бизнес в София. Апелирам към всички Вас да бъде дейни, тъй като има смисъл във всичко това, което вършим.

Нашият евродепутат е 12-ти от всички 751 в Екологичен потенциал. Това е резултат, с който другите не могат да се похвалят. Ангел Джамбазки благодари на присъстващите за доверието, което му гласоподават и с екстаз показа, че каквото и да е политическото моментно положение, тази зала постоянно ще е цялостна поради идеологията на Вътрешна македонска революционна организация. Това прави Вътрешна македонска революционна организация по-различна партия от другите. По мотив скандалното гласоподаване на измененията в Изборния кодекс евродепутатът Ангел Джамбазки съобщи, че това гласоподаване направи времето в действителност разделно. Това е попълване на листата с послущковци. По този метод се лишава завоюваното право на гласоподавателя. Ние отиваме на тези избори като уверени български националисти.

Това са избори за бъдещето на Европа, безапелационен бе Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР