Днес се простихме с Красимир Узунов - собственик на първата

...
Днес се простихме с Красимир Узунов - собственик на първата
Коментари Харесай

Последно сбогом със собственика на агенция Фокус Красимир Узунов

Днес се простихме с Красимир Узунов - притежател на първата частна осведомителна организация " Фокус ". Стотици негови другари, сътрудници и политици споделиха последно " Сбогом " на индивида, който си отиде ненадейно на 56 години. Той ще остане в спомените като офицер, публицист, публицист и държавник.

 ​Сбогуваме се с журналиста и притежател на организация ​Сбогуваме се с журналиста и притежател на организация "Фокус " Красимир Узунов
Днес се прощаваме с Красимир Узунов - притежател на първата частна осведомителна организация "Фокус ". Стотици негови другари, сътрудници и политици от целия...
 © БГНЕС

Мая Манолова, омбудсман: Господ го прибра без време. Имаше доста не просто какво да ни каже на всички нас, само че и доста какво да направи.

Калоян Паргов, БСП-София: Той ни даваше образец по родолюбие.

Красимир Каракачанов, министър на защитата: Той посвети живота си навръх това - да възкреси загатна за българската войска и нейното достолепие.

Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание: И човек, който можеше да ни сплотява и събира, въпреки че имаме разнообразни възгледи за бъдещето. Той беше един от дребното същински българи от сърце.Явор Нотев, Атака: Мястото на Краси остава празно.

Сотир Цацаров, основен прокурор: " Две смърти няма, без една не може. " Истински българин! Бог да го елементарни!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР