Днес се очакват почти повсеместни валежи от дъжд, предаде БНТ.

...
Днес се очакват почти повсеместни валежи от дъжд, предаде БНТ.
Коментари Харесай

Времето днес: Температурите ще са от 3°-4° в северозападните до около 20° в югоизточните райони

Днес се чакат съвсем повсеместни превалявания от дъжд, съобщи Българска национална телевизия. Предупреждение за обилни количества е оповестено в Източна България, а в югоизточните региони ще има и гръмотевични стихии.

Вятърът ще се ориентира в началото от северозапад, след обяд в югоизточните региони ще е от североизток. Температурите бързо ще се намаляват и по здрач и през нощта против понеделник дъждът в Дунавската низина и планинските региони ще минава в сняг, там ще се образува и тънка снежна завивка и ще има условия за виелици и навявания. Температурите ще са от 3°-4° в северозападните до към 20° в югоизточните региони.

Облачно ще бъде времето и по Черноморието. След обяд ще завали дъжд, а през нощта на обособени места ще се примесва със сняг. Ще духа краткотрайно мощен югозападен вятър, който по Северното Черноморие още преди обяд ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 14° и 20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Валежи и сензитивно намаляване на температурите се чакат в планините. Границата сред дъжд и сняг ще бъде в началото на към 1800 м, само че денем ще се намалява. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е сдържан. Температурите в курортите ще са от 5° до 10°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР