Днес се очаква спокоен ден, без напрежение и притеснения, а

...
Днес се очаква спокоен ден, без напрежение и притеснения, а
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 31.05: Вгледайте се в голямата картина

Днес се чака спокоен ден, без напрежение и терзания, а даже и да има неща, които би трябвало да се свършат, ще ги отложим или ще се заемем единствено с тези, които изискват минимум старания и време. От друга страна, ще се съсредоточим върху гората, а не върху дървото, ще използваме интуицията си, ще имаме ентусиазъм и креативно въображение, ще имаме задоволително сензитивност, само че и отдаденост и позитивна настройка

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Риби, всичко се движи с вашето движение, тъй че няма да се сблъскате с никакви проблеми. Точно както ще имате и своите красиви моменти денем.

Деви, Близнаци, Стрелци, пробвайте се да видите с очите на сърцето си, а не с логиката си някои неща, касаещи околните ви и цялостната картина, а не детайлностите, които касаят работата ви. Може би тогава и вие ще се отпуснете и ще се освободите от напрежението и нервността.

Телци, Лъвове, Скорпиони и Водолеи, това ще бъде един от най-хубавите ви дни, в който възприятията ще ви обгръщат, само че и ще се случват разнообразни красиви неща както в любовните ви каузи, по този начин и във финансите ви.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР