Днес се очаква да бъдат изписани още от северномакедонските граждани,

...
Днес се очаква да бъдат изписани още от северномакедонските граждани,
Коментари Харесай

Изписват още от оцелелите при катастрофата на „Струма”

Днес се чака да бъдат изписани още от северномакедонските жители, настанени за лекуване в „ Пирогов” след нещастието на автомагистрала „ Струма”, осведоми NOVA. Двама от потърпевшите бяха изписани в събота. По информация от незабавната болница, четирима пациенти са в Клиниката по изгаряния и пластична хирургия. Последният ранен е в Клиниката по неверохирургия, откакто е счупил два гръбначни прешлена.

Същевременно продължава следствието на аргументите за злополуката с 45 починали. " Малко евентуално е пътят да е главната причина за злополуката на Автомагистрала " Струма ", макар, че маркировка в този сектор няма. Това сподели в ефира на малкия екран някогашният шеф на ГДБОП Румен Миланов. По думите му въпросителните към случая са доста.

" Влизането към площадката за отмора на пътя става през чупка, а не през крива, която да подведе лидера. Защо при една плавна траектория той не е съумял да овладее рейса? Дали са блокирали колелата, дали лидерът не е бил в положение да ръководи транспортното средство? Отговори на всичко това ще даде експертизата. Влизането в разграничителната линия нормално е удобно и понижава случаите, само че македонският рейс е имал нещастието да застане сред двете огради ", изясни Миланов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР