Днес се обяснява на обществото, че колаборацията на измамниците -

...
Днес се обяснява на обществото, че колаборацията на измамниците -
Коментари Харесай

Румен Петков за новия кабинет: Колаборацията на измамниците се представя като подвиг

" Днес се изяснява на обществото, че колаборацията на измамниците - тези, които излъгаха едните 600 000 и другите 600 000 гласоподаватели, е героизъм. А ние виждаме, че това, което ги сплотява, е присъединяване на България във войната в Украйна. Декларативно е признато като ангажимент от министъра на защитата, че ще дадем на Украйна всичко, което имаме. Други задания на новата коалиция са плячкосване на парите от Плана за възобновяване и резистентност, възпрепятстване на богатите да обеднеят и на бедните да водят естествен живот ".

Това сподели пред БНР Румен Петков, ръководител на партия АБВ.

И добави, че ръководещите желаят една група недосегаеми да безчинстват на гърба на народа и да продават България всеки ден, като това да остане ненаказуемо.

В предаването " 12+3 " Петков показа и за книгата " Българите такива, каквито са ", показана в литературния салон на АБВ:

" Книгата е примитивна русофобия, съжителстваща с безгранична туркофилия и пренебрежително отношение към българския народ. Това го споделя историкът Николай Поппетров. Този памфлет си коства да бъде прочетен, с цел да знаем какво е отношението към нас, по какъв начин се образува отношение в Европа към българската страна. Когато пропущаме тези неща, ставаме техни представители. Вътре се написа, че ние нямаме право сами да се управляваме, че в случай че турците бъдат изтласкани, ръководството на българските територии би трябвало да се поеме от гърците. Тази ненавист към този момент има представители измежду нас. Постоянно си пренаписваме историята в сгода някому, без да си даваме сметка, че губим корена и естеството си ".

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР